WeCareAboutLeads

Få en salgsafdeling på 150 mand

Giv os et telefonnummer og et godt produkt – så skal du se … Siden 2005 har vi hjulpet virksomheder med at sælge deres løsninger. Med stor succes.

Talegaverne er vores åbenlyse talent, men ørerne er vores hemmelige våben. Nøglen til salget er nemlig at lytte og forstå dine kunder. Ingen orker at tale med en pushy telefonsælger midt i aftensmaden.

Vi sidder 150 dedikerede mennesker på vores kontor. Alle er klar til at hjælpe dig. Vores metode er at gribe knoglen, men før vi gør det, skal vi have modtagerens tilladelse.

Du kan vælge at give os din liste med permissions, men vi kan også skaffe dem selv. Vi har stor erfaring med at udvikle marketingkampagner, som booster listen med folk, der gerne vil høre fra dig.

Vi kan sælge alle (ordentlige) produkter, men det er ingen hemmelighed, at vi er ekstra stærke på forsikring, el, bredbånd, fibernet og tele. Her har vi arbejdet med nogle af landets største spillere i mange år, hvilket giver os en stærk forståelse for mekanismerne i netop disse brancher.

Skal du løfte din omsætning?

Kontakt Lars Hein, Adm. Direktør hos Salescorp, på 92 14 14 08 for at høre, hvordan vi vil hjælpe dig. 

keyboard_arrow_up