WeCareAboutLeads

Pas ekstra godt på dine kunder

Har dine kunder spørgsmål? Så lad os hjælpe dem.

Det kræver mange ressourcer at have en intern kundeserviceafdeling. Derfor vælger flere virksomheder at outsource arbejdet til vores dedikerede team af kundeservicemedarbejdere.

Når dine kunder ringer til dig, ringer de til os. Vi sætter os grundigt ind i din forretnings produkter, DNA og høje serviceniveau, så dine kunder ikke mærker, at de taler med en ekstern partner.

For at skabe de bedste resultater for dig arbejder vi metodisk med kundeservice. Vi måler vores performance, og vi formår ofte at fastholde kunder, som overvejede at stoppe deres aftale.

Dine kunder fortjener hurtige svar. Derfor går vi først hjem, når dagens arbejde er løst, og indbakken er tom. Din kundeservice er vores opgave – ikke din hovedpine.

Vi svarer hurtigt og præcist og altid med et smil. Det giver overskud – både hos dig og dine kunder. Dine kunder betyder alt, så lad os passe ekstra godt på dem.

Vil du gerne have gladere kunder?

Kontakt Lars Hein, Adm. Direktør hos Salescorp, på 92 14 14 08 – så taler vi om, hvordan vi kan hjælpe med din kundeservice.

keyboard_arrow_up