Vi er førende i callcenterdrift og salg

Alle medlemmer af ledelsen har mere end 10 års erfaring med salg og callcentre. Det har skaffet os kunder som Canal DigitalBerlingske tidende og ITH

Effektivt salg

Hos Canal Digital sælger vores salgskonsulenter for eksempel abonnementer til over 3.000 kroner om året. Det er noget af en udfordring at få en udgift i den størrelse solgt over telefonen, men vi er gode til det. Derfor er vi blevet fast storleverandør til Viasat.

For DLG Tele er opgaven en anden. Her har vi opbygget en hel organisation til at håndtere de mange opkald. Også det er en af vores kernekompetencer.

Sådan arbejder vi

Dine kunder skal have den bedste behandling af et kompetent team. Salescorp har en solid ekspertise i at styre salg og fastholde kunder. Og ingen i den anden ende af røret opdager, at vi et købt til opgaven, og ikke er en del af din virksomhed. Vi uddanner nemlig vores sælgere specifikt til dine produkter. Det er bedst for dig, for dine kunder og for os.

Vi sætter altid din virksomhed i højsædet og opbygger en enhed, der varetager dine interesser bedst. Måske er det rigtige for dig, at have vores sælgere siddende internt - måske er det bedst at salgsenheden arbejder fra Salescorp - det er op til dig, vi kan begge dele.

Her bor vi

Salescorp har til huse på Amager Strandvej 22, 2300 København S, og vi beskæftiger i øjeblikket godt 150 medarbejdere, men vi er et firma i vækst, så bliv ikke forbavset, hvis tallet snart er 200.

Vi plejer vores team af medarbejdere, så de er glade og på toppen - det kan kunderne høre, og det giver et bedre salg.