Vi samler på tilfredse kunder

Her er nogle af dem:

Canal Digital 

Samarbejde med Salescorp - Salg af TV-pakker via parabol til private 
Salescorp er i dag en vigtig samarbejdspartner for Canal Digital, som efter snart et år har vist hvordan man kan løfte sit salg på svære salgskampagner. Salescorp står i dag for hovedparten af Canal Digital’s direkte salg, og har udvist store kompetencer i forhold til leadgenerering og telemarketing salg, som har været helt afgørende for succes.   Salescorp har desuden en overraskende god evne til at sikre en fantastisk incitamentsstruktur gennem hele organisationen, som sikrer sammenhæng mellem mål og værdiskabelse. Dertil skal nævnes, at Salescorp formår at agere hurtigt på både små og store forandringer, hvilket er vigtigt i et marked som er præget af høj konkurrence. 
Skulle jeg sammenligne Salescorp med dyreriget, har vi at gøre med en humlebi. Selvom det teoretisk ikke skulle kunne lade sig gøre, flyver de alligevel!
- Kashmir Christensen - Salgsdirektør Canal Digital

Lexmark

For Lexmark sælger vi printere og plejer forhandlernettet.

Lexmark ville tættere på sine eksisterende kunder og have fat i mindre erhvervskunder, hvor kundebesøg ikke ville være rentable.

Vi opbyggede en afdeling som i første omgang sad hos Lexmark for at give konsulenterne et grundigt produkt og branchekendskab. Både vi og Lexmark kunne let samle data og løbende gøre processen bedre. Den viden er guld værd, og Lexmark sælger i dag for flere millioner årligt i denne afdeling. Og vi hjælper dem med at nå budgetterne.